Home Omgeving Aktiviteiten Uw huis verhuren Contact
winkelen
Winkelen in Bergen en Alkmaar
een selectie van de leukste boutiques van BergenBergen aan Zee heeft aan winkels niet veel te bieden, met uitzondering van Beach Bazar (stranddingetjes en levensmiddelen) en de mooie winkel BAZ24 bij de noordelijke strandopgang. Hier vindt u 'Ibiza-style' kleding en accessoires. Een aanrader!

Shoppen in Bergen

In Bergen daarentegen kunt u heerlijk shoppen. Op vrijdagavond is het koopavond. Bijvoorbeeld in Stadspaviljoen Noord, een heerlijke winkel met allerlei kleding, design-merken en snuisterijen. Of ook bij Sissy Boy (kleding, huisinrichting, snuisterijen, kinderkleding in een aparte winkel), bij Tally Ho, La Ligna, Stijl, Summum (dameskleding), De Pee (herenkleding), Duetz (herenkleding), Format (design en wooninrichting). Voor een goed boek gaat u naar de Eerste Bergensche Boekhandel of Boekhandel Thomas.

Als u zich zelf eens lekker wilt laten verwennen met een gezichts- of lichaamsbehandeling, dan is schoonheidssalon Bergen Cosmetics een geweldig adres.

De markt op zaterdag rond de ru´nekerk is erg gezellig. Op vrijdagavond is het koopavond.

Uw levensmiddelen haalt u 7 dagen per week tussen 08.00 en 21.00 uur bij Albert Heijn in de Breelaan, bij Deen (ook 7 dagen per week geopend) of bij de gespecialiseerde slagers, bakkers, vishandels etc. (bijvoorbeeld bij Drieluik in de Jan Oldenburglaan).

Kaasmarkt en winkels Alkmaar

Als u echt uitgebreid wilt winkelen heeft u aan Alkmaar een geweldige winkelstad (koopavond op donderdag, weekmarkt op zaterdag). Voor een drukke toeristische ervaring kunt u tussen april en september op vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur de wereldberoemde traditionele kaasmarkt meemaken.

En voor echt grootschalig winkelen kunt u natuurlijk altijd uitwijken naar Amsterdam (45 autominuten). Ook Haarlem is overigens een aanrader als winkelstad.


 

winkelen - Afbeelding
winkelen - Afbeelding
winkelen - Afbeelding
winkelen - Afbeelding
winkelen - Afbeelding
winkelen - Afbeelding