Bekijk Foto's

Algemeen

Maximaal aantal personen : 7
Huisdieren toegestaan : Nee
Parkeerplaats: 3
Perceeloppervlakte: 2500 m
Woonruimte: 260 m
CV: Ja

 

Internet aanwezig : Ja
Roken toegestaan : Nee
Reisdagen: zaterdag
Aankomsttijd: 15:00 uur
Vertrektijd: 10:00 uur

Woonkamer

-

Keuken

-

Slaapkamers

-

Sanitair

-

Buiten

-

Huishoudelijke artikelen

-

Sluis (7 personen)

Dit huis is ontworpen door de bekende architect Frits Eschauzier, een van de ontwerpers van de traditionalistische "Delftse school" in opdracht van de burgemeester van Bergen die de eerste bewoner werd. Het huis is op een unieke plek gelegen op een perceel van 2500 m2.

Het huis is in 2018 grondig verbouwd waarbij de authentieke details zijn gecombineerd met hedendaags comfort. Dit heeft geresulteerd in een fantastisch huis, met zwembad, sportveld, en unieke rust temidden van een beschermd natuurgebied. Het is gelegen temidden van het bos, en vlakbij de dorpskern, waarbij zee, duinen binnen een paar kilometer fietsen liggen.

Het huis bestaat is geschikt voor families tot aan 7 personen, is voorzien van een bijkeuken,een moderne leefkeuken van alle gemakken voorzien, 5 slaapkamers, drie badkamers, een woonkamer met prachtig vergezicht, een speel en televisie-kamer en verder praktische ruimten voor wassen en strijken.

Op de benedenverdieping zit een slaapkamer met aparte badkamer en opgang geschikt voor grootouders/ au-pair met een mogelijkheid tot het creren van rust van het huis.

Het meest bijzondere aan het huis is de locatie en het uitzicht. Er is is geen geluid van verkeer, er ligt slechts een fietspad langs de tuin en dit creeert een unieke ervaring en samensmelting met de natuur.

Beschikbaarheid en prijzen

Vergelijkbare vakantiehuizen