Home Omgeving Aktiviteiten Uw huis verhuren Contact
restaurants
Restaurants & strandpaviljoens
lekker eten en drinken op het strand, de boulevard of in het mooie BergenRestaurants Bergen aan Zee

U kunt in Bergen aan Zee op het strand verrassend goed eten. Natuurlijk zijn er de tentjes waar u patat en ijs kunt halen, maar daarnaast bieden de grotere strandpaviljoens u een ruime keuze.

SB-Noord, bij strandopgang Noord biedt Méditerrane keuken in een stijlvolle ambiance; bij Joep kunt u kiezen uit een ruime kaart in een ongedwongen sfeer; De Jongens is een trendy paviljoen voor de Bergense in-crowd; voor traditionele Hollandse keuken gaat u naar Strandpaviljoen Zuid; lekker loungen in jeugdige sfeer kunt u bij Offshore.

Op de boulevard en rond de Zeeweg liggen een aantal heerlijke restaurants. Voor Hollandse honger gaat u naar Hotel Victoria of Hotel Meijer; voor een pizza, pannenkoek of Mexicaanse gerechten is de Duinerij een klassieker; voor een originele kaart en gezellige sfeer is de Zilte Zoen een aanrader.

Op het Rode Plein (bij de hoofd strandopgang) vindt u Restaurant Golf, waar altijd een vuurtje brandt en restaurant 't Strand. Onder Hotel Nassau Bergen ligt het stijlvolle Trix.

Uit eten in Bergen

In Bergen is een ruime keus aan restaurants. Onze tips: Fabels, afwisselende kaart, leuke sfeer; Wonders, internationale kaart in inrichting van 1001 nacht; Gusto, grand café met aparte sectie voor luxe dineren; Onder de Linde, haute cuisine; de Ware Jacob, zeer geliefd onder de lokale bevolking; De Dikke Prins, gezellige bistro. Heerlijk eten kunt u ook in restaurant Bergen Binnen. En voor pannenkoeken, pizza’s, kinderspeelplaats en bos bestaat al sinds mensenheugnis het beroemde Duinvermaak. Voor de Italiaanse keuken in moderne stijl raden we Fabbrica aan. Net nieuw geopend is Julie.

Voor een nostalgische kop koffie gaat u naar Het Huis met de pilaren, waar ooit Jacques Brel nog optrad. Voor live muziek (weekend) en echte bruine café sfeer zijn d'Alderliefste en het naastgelegen de Taverne de juiste adressen.

Restaurant Merlet in Schoorl

Nog één laatste tip: als u wilt dineren in een sterrenrestaurant, probeert u dan Merlet in Schoorl!


 

restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding
restaurants - Afbeelding